2019. április 23., kedd

Zebra P110i Színes Plasztikkártya Nyomtató - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Belépő szintű plasztikkártya nyomtató!
Színes vagy egyszínű kártyák készítésére, kis helyigény
csendes működés és széleskörű alkalmazhatóság jellemzi.
P110i színes kártyanyomtató elsősorban alacsony nyomtatási igényű fényképes beléptető-, dolgozói-, tagsági kártyák készítésére ajánljuk. A nyomtatóban mind monokróm, mind színes festékszalag használható.
A Zebra P110i plasztikkártya nyomtató az i (intelligens) sorozat tagja, tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik belépő színtű színes, vagy monokróm (egyszínű) műanyag kártya nyomtatót keresnek. A P110i alap kiépítésben 100 db-os kártyaadagolóval, és 45 db-os kártyakiadóval rendelkezik.
A Zebra P110i nyomtató színes és monokróm kártyák készítésére egyaránt alkalmas. Szublimációs eljárással színes, termál-transzfer eljárással pedig monokróm (egyszínű) nyomtatásra képes, egyszerre a kártya egyik oldalára. A műanyag kártyákra a vonalkódon kívül szöveg, grafika, sorszám valamint fénykép kerülhet. A nyomtatás színe lehet egyszínű fekete, kék, fehér vagy színes.
A kártyanyomtatóba használhatunk hagyományos alap- vagy mágneskártyát (bakkártya). A mágneskártyák kódolása - az opcionálisan megrendelhető kódolóegységgel - a nyomtatással egyidejűleg elvégezhető. A nyomtatóval a kártyákra hologrammal ellátott vagy átlátszó, de kaparásálló bevonatot tudunk felvinni egy speciális festékszalag segítségével.
Jó állapotú, hibátlan működés, keveset használt, kihasználatlanság miatt eladó.
Ajándék 10 db fehér plasztik kártya.
Átvétel: személyesen Székesfehérváron, vagy futár

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-14 15:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése