2019. április 24., szerda

Animal Flex Powder (30 adag) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


Animal Flex komplett ízületvédő italporos formula
Kiszerelés: 381g (30 adag)
Az Animal Flex, mint mindegyik Animal kiegészítő komplett és minden apró részletet felölel. Minden csomag Animal Flex tartalmaz:
- egy speciális ízületvédő- és regeneráló komplexet
- egy az ízületek megfelelő kenését biztosító keveréket
- egy az ízületek helyreállítását és a fájdalom csökkentését szolgáló mátrixot
- egy az ízületek egészségéhez szükséges vitamin és ásványi-anyag keveréket
Ízületvédő és építő keveréke olyan klinikailag igazolt hatékonyságú összetevőkre épül, mint a glükozamin (két formája), MSM és kondroitin, melyek segítenek konzerválni az ízületek egészségét, fokozni azok rugalmasságát és támogatni a szövetek helyreállítását.
Az ízületek megfelelő kenését biztosító keverék hialuronsav és hidrolizált kollagén helyreállítják az ízületek szinoviális folyadék tartalmát, segíti az ízületek mozgékonyságát, csökkenti a sérülések lehetőségét, az esetleges ízületi fájdalmakat.
Az Animal Flex természetes hatóanyagai védelmezik az ízületeket a szabadgyökök és a hatásukra kialakuló gyulladások károsító hatásaitól. A kurkuma, boswellia és gyömbér gyökér segítik a gyulladás csökkentő metabolitok keletkezését. E hatóanyagok kritikus szerepet játszanak a fájdalom csökkentésében és a nehéz terhelés okozta degeneratív elváltozások megelőzésében.
Végül az Animal Flex speciális vitamin és ásványi anyag keveréke biztosítja mindazon mikrotápanyagokat melyek nélkülözhetetlen szerepet játszanak az ízületek egészséges működésében. A C- és E-vitamin, cink, szelén, mangán kiegészítő fogyasztása az egészséges kötőszövetek meghatározó eleme.
Az Animal Flex megteszi amit kell. Szemben az egyéb formulákkal, nem kell naponta 3-4 alkalommal fogyasztanod, napi egy adag és rendben leszel. Az Animal Flex egy hardcore ízületvédő, hardcore testépítőknek... nem hétvégi harcosoknak!
  
Röviden az Animal Flex a leghatékonyabb és legerőteljesebb ízületvédő és regeneráló formula. A kőkemény edzésnek és nehéz súlyoknak következményei vannak. Csak rajtad áll, hogy e következmények hatalmas izmok, vagy fájó ízületek lesznek!
Összetétel:
Nettó tömeg:  381, 47g
Egy adag:  1 adagolókanál (12, 72g)
Adagok száma:  30
Mennyiség egy adagban (12, 72g-ban):       
Kalória
16
Fehérje
4g
(8%*)
C-vitamin (aszkorbinsav) 
100mg
(167%*)
E-vitamin (d-alfa-tokoferol-szukcinát)
100IU
(333%*)
Cink (cink-oxid)
 15mg
(100%*)
Szelén (nátrium-szelenit)
70mcg
(100%*)
Mangán (mangán-szulfát)
1mg
(50%*)
Ízület Építő Komplex:  Glükozamin (HCl, szulfát 2KCl), Metil-szulfonil metán (MSM), Kondroitin-szulfát A (CSA), Kondroitin-szulfát C (CSC)
3000mg
**
Ízület Kenő Komplex és Támogató Komplex:  Hidrolizált kollagén,  Gyömbér gyökér (gingerolok, shoagolok), Kurkuma gyökér (kurkumin), Boswellia Serrata kivonat (gyanta) (boswellin-sav), Quercetin, Bromelain, Cetil-mirisztoleát Szabadalmaztatott keverék (cetil-mirisztoleát,  cetil-mirisztát,  cetil-palmitát,  cetil-laurát,  cetil-palmitoleát,  cetil-oleát),  Hialuronsav
6000mg
**
*Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték %-a 2000 kalóriás étrendre alapozva. **Nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli referencia érték.  
Egyéb összetevők:  Természetes és mesterséges narancs aromák, citromsav, almasav, szilícium-dioxid, szukralóz, aceszulfám-kálium, FD& C sárga #5, FD& C sárga #6. Tartalmaz: szóját és rákféléket (rák/garnélarák héj). Tejet, szóját, tojást, földimogyorót, diót, halat, rákféléket és búzát feldolgozó üzemben készült.
Javasolt használat:  Keverjen el 1 adag port 300ml vízzel vagy gyümölcslével és fogyassza bármelyik étkezés alkalmával. Fogyassza edzésnapokon és pihenőnapokon is.
Figyelmeztetések:  Csak felnőttek használhatják. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha terhes/szoptat, gyógyszert szed vagy valamilyen betegsége van. A termék használata nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot! A termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Tárolás: száraz, hűvös helyen.  Gyermekek elől elzárva tartandó!  Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése