2022. március 11., péntek

Paco Rabanne - Invictus (100ml) - EDT - Jelenlegi ára: 27 775 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Paco Rabanne Invictus nevű új illata férfiaknak. Friss és sportos alkotás, mely nem szakad el a ház hagyományaitól. 2013-as kiadású parfüm, megalkotói Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge és Dominique Ropio. A neve egyébként latinul ? legyőzhetetlen? t jelent, dinamizmust és erőt sugároz, és ezt erősíti a trófea alakú palack is.
 
Az illat friss grapefruit aromájával és tengeri jegyekkel nyit, a szívben babérlevél és jázmin dominál, az alapot pedig a  guaiac fa, a pacsuli, a tölgymoha és az ámbra adja.
 
 
 A márka története 1965-ben kezdődött, amikor a spanyol származású divattervező, Francisco ? Paco? Rabaneda Cuervo bemutatta első kollekcióját. Rabanne esetében elmondható, hogy a divat iránti érzéket már az anyatejjel szívta magába, ugyanis édesanyja vezető varrónő volt a Balenciaga divatháznál. Már a kollekció neve is rendhagyó volt:  ? A viselhetetlenek? (the Unwearables). A kollekciót 12 ruha alkotta melyek műanyagból és fémből készültek, és bár valóban alkalmatlanok voltak arra, hogy viseljék őket, mégis hírnevet szereztek a spanyol divattervezőnek. Rabanne eleinte ékszereket tervezett híres divatházaknak, például a Givenchynek és a Diornak, és bár már rengeteg saját ruhakollekciót is tervezett, igazán híresé mégis a parfümjei által vált.
 
Első női illatát Calandre néven 1969-ben dobta piacra. 1973-ban született meg az első férfiparfüm,   majd az első uniszex parfüm 1996-ban.
 
Rabanne illataira általában jellemző a drámaiság és a különlegesség.


Jelenlegi ára: 27 775 Ft
Az aukció vége: 2022-03-12 01:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése