2021. december 4., szombat

Fenakit - Burma (1822) - Jelenlegi ára: 9 750 Ft


Fenakit
Kevesebb, mint 1 gramm
1, 6 cm a hossza
Fenakit:
Jellegzetességei: Az ismert kristályok közül a fenakitnak van a legmagasabb rezgése. A személyes tudatot magas frekvenciával kapcsolja össze, hogy így abból a térből eljuthasanak az információk a Földre. Kapcsolatban áll az angyali birodalommal és a mestertanítókkal.
A fenakit tisztít és egyesít, a spirituális rezgéseket lehozza a Földre. Együtt rezeg az éteri testtel, aktiválja a fénytestet, és támogatja az emelkedési folyamatot. Gyógyitja a lelket, valamit megtisztítja a fizikai és a finom testeket, hogy megfelelő „ szállítóeszközt” biztosítson számára. Az energiái azonban csak azok számára hozzáférhetők, akik erre felkészültek, azaz a személyes rezgésüket magasabb szintre emelték.
A fenakit szoros kapcsolatban áll minden csakrával, biztosítja a gyógyításukhoz szükséges tudnivalókat. Serkenti a harmadik szemet és a magasabb rendű koronacsakrát, erősíti a belső megismerést.
Attól függően, hogy hol bányásszák, a fenakit nak eltérő tulajdonságai vannak. A madagaszkári dimenziók között van olyan, amit intergalaktikusként érzékelünk. A Brazíliából származónak gyakran saját kristály őrző lénye van.
Gyógyhatása: a fenakit finom szinten fejti ki hatásat: tisztítja a testet, és szabaddá teszi az energiavonalakat. Az éteri tervrajzon keresztül letölti az információkat az Akasha Krónikákból, így felismerhető és megszüntethető a rendellenesség, bármi is a kiváltó oka. A fenakit a fizikaitól az éteri testig egyaránt hatékonnyá teszi a gyógyulást, ha szükséges: gyógyitja az éteri tervrajzot is, mivel ezt feltétlenül fontos a fizikai gyógyuláshoz. Megvan az a képessége, hogy felerősítse más kristályok gyógyító energiáját.
Alkalmazása: viseljük fazettált kőként, vagy tegyük a megfelelő testrészre, elsősorban a fej fölé!
Különleges színek: az általános jellegzetességek mellett a következő színeknek egyedi tulajdonságaik is vannak:
Színtelen fenakit: segíti a dimenziók közötti utazást. Megkönnyíti az áthaladást azokon a vibráló spirituális állapotokon, amelyek normális esetben nem lennének elérhetők a Földről. Élénkíti a korábbi spirituális beavatás emlékeit, és arra tanít, hogy „ a hasonló a hasonlót vonzza”; arra ösztönöz, hogy növeljük a rezgésünket, tisztítsuk a gondolatainkat, és csak pozitív energiát bocsássunk ki.
Sárga fenakit: különleges adottsága van a földönkívüli kapcsolatteremtéshez.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 9 750 Ft
Az aukció vége: 2021-12-04 22:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése