2021. június 25., péntek

Jean Paul Gaultier - Le Male (200ml) - EDT - Jelenlegi ára: 31 053 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Intenzív és ésszerű, modern, és kellemesen meleg, férfias és gyengéd ... A Le Male mágnesként vonzó illat, amely egyediségével csábít. A kontrasztokra épül: hagyományos és merész, friss és enyhe, erős és érzéki, egyszóval: teljesen ellenállhatatlan a nők számára.
Friss menta jelképezi az erőt; a hagyományt képviseli a levendula; a vanília ad meleget és éreztet gyengédséget.
Fejjegyek: menta, levendula és bergamot. Szivjegyek: fahéj, kömény, és narancsvirág.
Az alap vanília, tonkabab, szantálfa és cédrusfa. Francis Kurkdjian. 1995-ös tervezésű illata.
Jean Paul Gaultier  1952-ben született Párizsban. Soha nem járt divatiskolába, ehelyett terveit elküldte az akkor legnevesebb tervezőknek. Pierre Cardin felfigyelt rá, és 1970-től Gaultier nála kezdett dolgozni, mint asszisztens. Saját márkáját 1976-ban alapította, első kollekciója utcai viseltre alkalmas öltözékekből állt. Gaultier arra használta tehetségét, hogy elszakadjon a berögzött szokásoktól, formabontó akart lenni, ami sikerült is neki. A fűzőket például felsőként használta.   Modelljei sem a szokványosak voltak, legtöbbször, tetovált, illetve duci modelleket alkalmazott, ezzel is eltérve az átlagostól.
Világhírűvé Madonna általvált 1990-ben, akinek ő tervezte a fellépő ruháit, többek közt az elhíresült csúcsos melltartókat.
2004-től a Hermesnek dolgozik, mint a női ruha kollekcióért felelős vezető.
 Érdekes, hogy a couture kollekciói viszont nagyon formális, minta nélküli darabokból áll többnyire.
  Gaultier első női parfümje, a Classique 1993-ban jelent meg.  Az első férfi parfümje 1995-ben jelent meg Le Male néven, és azóta is az eladási listák élvonalában áll.


Jelenlegi ára: 31 053 Ft
Az aukció vége: 2021-06-25 14:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése