2021. február 21., vasárnap

3 db,fiú fürdőruha:2 db egybrészes dressz és 1 db Verda Pixar márkájú fürdőnadrág,2 éves kortól - Jelenlegi ára: 5 755 F

Eladó egy 3 db-ból álló, fiú, fürdőruha duó: 2 db, nem egy méretű egybe részes úszódressz és Verda Pixar fürdőnadrág:
Eladó egy kisfiúnak való, méretezése szerint 3-4 évesnek egybe részes úszódressz, Lion in the Sun megnevezéssel az oldalán. Egy magasabb növésű 2-2. 5 éves kisfiú is felveheti. A színe kékes-szürke, rövid ujjú fazonú, elöl 22 cm hosszú húzózáras. Könnyen fel lehet öltöztetni bele a kislegényt. Az úszódressz anyag elasztikus sztreccs anyag, hibátlan állapotú. 4 cm -es emelt nyakrésszel rendelkezik, de ez kell is, ha pl. nyáron 35 fokban fürdik a gyermek a Balatonban. Mi főleg ott használtuk, mert a szüleim a Balatonon laknak és nyáron mi ott tartózkodunk. Főleg ajánlom az egyberészes úszódresszt fehér bőrű kisfiúnak, mert remekül véd a leégés ellen. ezt tapasztalatból tudom, mert az én fiam is fehér bőrű, óvni kell már a tavaszi napfénytől is. Hosszított szárú, térd fölé érő a szár része. A dressz hátulján remekül el van határolva a derék és üleprész. Ejtett, válltól induló karrésze van, nagyon kényelmes, nem "szabályozza be a gyermeket a mozgásban.
Méretek:
-hossza a felső nyaktól mérve hátul az ülep
-hossza a húzózártól mérve az ülepig 39 cm
-4 cm-es emelt nyakrész körbe
-válltól mért szárhosszúság 63 cm
-belső szárhossz az üleptől mérve 19 cm
-mellbőség 29 cm
-derékbőség 26 cm
-belső karhossz a hónaljban mérve 12 cm
-külső karhossz a nyaktól mérve(ejtette váll ! ) 21 cm
Hibátlan állapotú, csak nyáron(tavaly) volt viselve a Balatonon.
Eladó egy kisfiúnak való, méretezése szerint 4-5 évesnek/104-110-es, egybe részes úszódressz, TU Keep Away márkájú. Egy magasabb növésű 3-3. 5 éves kisfiú is felveheti. A színe királykék-neonzöld színű, 3/4-es ujjú fazonú, hátul 22 cm hosszú húzózáras. Könnyen fel lehet öltöztetni bele a kislegényt. Az úszódressz anyag elasztikus sztreccs anyag, hibátlan állapotú. 3 cm -es emelt nyakrésszel rendelkezik, de ez kell is, ha pl. nyáron 35 fokban fürdik a gyermek a Balatonban. Mi főleg ott használtuk, mert a szüleim a Balatonon laknak és nyáron mi ott tartózkodunk. Főleg ajánlom az egybe részes úszódresszt fehér bőrű kisfiúnak, mert remekül véd a leégés ellen. Ezt tapasztalatból tudom, mert az én fiam is fehér bőrű, óvni kell már a tavaszi napfénytől is. Hosszított szárú, térd fölé érő a szára. Ejtett, válltól induló karrésze van, nagyon kényelmes, nem "szabályozza be a gyermeket a mozgásban. A színének köszönhetően elég jól látható a vízben a gyermek az úszódresszben-feltűnő színek ! Az elején egy teknős minta található.
Méretek:
-hossza a felső nyaktól mérve elöl 59 cm
-hossza a húzózártól mérve az ülepig 49 cm
-3 cm-es emelt nyakrész körbe
-válltól mért szárhosszúság 64 cm
-belső szárhossz az üleptől mérve 19 cm
-mellbőség 29 cm
-derékbőség 26 cm
-belső karhossz a hónaljban mérve 17 cm
-külső karhossz a nyaktól mérve(ejtette váll ! ) 29 cm
Hibátlan állapotú, csak nyáron(tavaly) volt viselve a Balatonon.
Eladó egy Disney Pixar Verda, fiú úszónadrág, elasztikus anyagból, világoskék színben. Csak az elején van minra, a hátsó része sima egyszínű. Sport fazonú, szerintem kényelmes. Kizárólag az uszodában viselte a fiam egy szezon tanítási alatt, mert heti 2 alkalommal úsznak. Nem szakadt, nem foltos, újszerű állapotú. Méretezése szerint 6 évesnek ajánják, de egy testesebb 4-5 éves is tudja már viselni.
Méretei:
-derékbőség nyugalmi állapotban 20 cm
-derékbőség tágulva 32 cm
-ülepmagasság 18 cm
-lábszárátmérő 15 cm
-derékrész magassága 7 cm
A 3 db fürdőruha együtt, de külön-külön is eladó.
Kérésre tudok még fotókat küldeni róluk !
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a fiú fürdőruhákat !  Köszönöm.
A vételár a 3 db-ra vonatkozik és tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 5 755 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 02:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése