2020. április 26., vasárnap

Diana Wynne Jones - A Chrestomanci-krónika I-II. (Varázslatos élet, Christopher Chant kilenc élete) - Jelenlegi ára: 3 9

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
Varázslatos élet:
Chrestomanci világa a szomszédunkban van, egy ugrásnyira tőlünk, és abban különbözik a miénktől, hogy abban olyan mindennapos a varázslat, mint nálunk a muzsikálás. Lakói közül sokan foglalkoznak mágiával, vannak köztük varázslók, boszorkányok, fakírok, sámánok, jósok és más hasonlók, a legalacsonyabb beosztásútól a leghatalmasabbig.
A legnagyobb hatalmú varázslónak kilenc élete van, és rangja szerint ő a Chrestomanci...
Mi történik akkor, ha a fővarázsló kastélyába bekerül egy árva testvérpár, Eric és Gwendolen?
Történetesen a fiú átlagos, mindennapi gyerek, a nővére viszont tehetséges boszorkány, aki olyan tervet eszel ki, amely feje tetejére állítja a világot...
Christopher Chant kilenc élete:
Christopher apja és nagybátyja varázsló, az anyja is boszorkány, mégis a fiúnak legfeljebb az álmai mondhatók mágikusnak. Mikor azonban rájön, hogy álmait életre tudja kelteni, minden megváltozik. A fővarázslók úgy döntenek, hogy a fiúnak a Chrestomanci-kastélyban kell élnie, ott kell tanulnia, hogy majdan az öszes varázsló mestere lehessen.
Ám Christophernek egyáltalán nics kedve ahhoz, hogy ő legyen a következő főmágus. Sokkal jobban szeretne krikettezni, és tovább vándorolni titkos álombeli világaiban.
Hamarosan felfedezi azonban, hogy a sorsot nehéz elkerülni, és arra is rádöbben, hogy hiába van az embernek több élete, az bizony néha roppant kellemetlen - kivált ha olyan könnyen elveszíthetők.
Pedig a fiúra nagyon fontos feladat vár!
És Christopher akcióba lép...


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 06:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése