2020. február 25., kedd

Fűlhallgató. Skorpió típusú, Sport Headset QKZ-DM200 (csak itt) - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Skorpió típusú füles, dinamikus mozgásnál is a helyén marad a fül mögötti kábelvezetése okán. A már jólbevált KZ-ATE füles továbbfejlesztett és minőségében jobb változata.
A 3D akusztikus technológiának megfelelő hangtermelő hatás létrehozására felhasznált mozgó tekercs egységgel szerelt inkább BASS eszköz, azonban a magas frekvenciákat is a helyükön kezeli. Az összes hangsáv finomhangolása lehetővé teszi a magas, közepes és alacsony frekvencia sima, természetes konvergenciáját. Mindez a szokatlanul nagyméretű meghajtójának tudható be. Az alacsony belső ellenállású, 14 magú OFC oxigénmentes rézmagja tisztábbá és gyorsabbá teszi a hangjel továbbítását. Professzionális hangszigetelési teljesítménye képes megfelelően és hatékonyan kívültartani akár a 20 dB + zajhatást is.
A testreszabott M. I. C kettős kondenzátor-kialakításával támogatja a nagy felbontású mobiltelefon-hívások nemzetközi szabványos interfészmódját. Tehát mobilzáshoz is alkalmas, headset. Rock és Tecno zenére lett tesztelve és 5+ -ra vizsgázot, a BASS kedvelők örömére. Az OFC típusú kábelje neki is tönkretehetetlen. 3D akusztikus kamerával rendelkezik. Szuper biztos, kényelmes  a "skorpió mód" használata és a hangzása is csak itt a tuti.
(Ő az eredeti, korábbi modell. Most is gyártják csak a minősége és az ára sem   azonos ám..... .! p o cs é k. )
Ez tesztelt !!! és így jelent meg legelőször. Más néven is futhat de az már nem ilyen.
Frekvenciatartomány-15-32. 000 Hz (nem mindennapi !!! )
Hangnyomás-120 dB (max. hangerőn ne használd!!! szétveri az agyat is. )
Impedancia-32  Ω (Ohm)        Szín-FEKETE
Alaphang=O
Méreteinél fogva (csomagolva) csak a közölt postázási lehetőségek szerint lehet. Ez nem a kűldő sara.!!! A postai áraink 3 éve nem változtak csa a csomagé, ezt is a Posta emelte ekkorára.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2020-03-01 06:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése