2020. január 27., hétfő

ÚJ Fjallraven polar guide parka férfi téli kabát L FÉLÁRON - Jelenlegi ára: 79 000 Ft


Itt most egy
ÚJ , cimkés
Fjallraven polar guide parka 
az aukció tárgya. Színe deep red.
Garantáltan nem jön szembe, egyedi darab.
BELEÍRT MÉRET  L
Eredeti ára 170, 000 Ft
Fjä llrä ven polarguide férfi pehelydzseki:  Meleg és tartós pehelydzseki az igazán hideg téli napokra. Egy klasszikus, hosszú modell, kívül kopásálló G-1000 anyagból, a vállakon és hátul pedig extra tartós G-1000 HeavyDuty anyagból. A bélés kiváló minőségű, visszakövethető pehely, a vállaknál és a könyököknél szintetikus béléssel megerősítve az időjárásnak és a kopásnak ellenálló extra tartósság érdekében. Tökéletes a nem túl aktív téli tevékenységekhez a csípős téli időben, amikor semmi nem állíthat meg, hogy a szabadba menj. Bő szabása miatt sok hely marad a hőszigetelő réteges öltözködés számára.
Tágas és állítható kapucniján levehető műszőrme perem nyújt extra védelmet a kavargó hó ellen. A cipzár kétirányú, és egy széles védő hajtóka fedi. Két nagy mellzseb függőleges cipzárakkal és felső zsebek hajtókákkal. Ezenkívül lejjebb két „ felültöltős" zseb, valamint egy cipzáras belső zseb és ujjzseb. Összehúzó zsinórok a deréknál és a szegélynél, a mandzsetták pedig tépőzárral állíthatók.
Magánemberként pénzt visszafizetni, terméket cserélni nem áll módomban, de személyes átvétel lehetséges bármelyik termék esetében.
Leütés után AZ UTALÁST 5 munkaNAPON BELÜL KÉRNÉM RENDEZNI.
A ROSSZ TAPASZTALATOK MIATT , A VÁSÁRLÓT AKI 10 NAPIG NEM JELENTKEZIK, NEM FIZET, NEGATÍV
ÉRTÉKLÉSSEL ZÁROM!!!


Jelenlegi ára: 79 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 15:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése