2019. december 28., szombat

Cipruslevelű hajnalka ELEGÁNS VIRÁGOK! 4 DB MAG! - Jelenlegi ára: 400 Ft

Cipruslevelű hajnalka
(Quamoclit pennata)
JÚNIUSTÓL OKTÓBERIG VIRÁGZIK!
ELEGÁNS, SKARLÁTVÖRÖS VIRÁGOK!
NEKTÁRJA VONZZA A PILLANGÓKAT!
A ciprusi szőlőnek is nevezett Quamoclit pennata egyéves futónövény. Szára vékony, ezért a futáshoz szüksége van rácsra. Gyönyörű skarlát virága és páfrány-szerű lombozata miatt sokan kedvelik dísznövényként, valamint a nektárja által a kertbe csalogatott pillangókért is.
Könnyen nevelhető átlagos körülmények között, megelégszik a közepes nedvességgel, de elvisel némi szárazságot is, viszont legszebben akkor fejlődik és akkor hoz több virágot, ha nem lesz száraz a földje. Kedveli a közvetlen napsütést vagy a félárnyékot.
Az ősszel begyűjtött magról könnyen szaporítható. Az utolsó tavaszi fagyok előtt érdemes elkezdeni a palántázás folyamatát. Csíráztatás előtt áztassuk a magokat langyos vízben 24 órát, majd nedves közegben, lefedett üveglappal, optimálisan 20-25 fok között várjuk a csírázást, ami általában 14-21 nap alatt következik be.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékünket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egy levélben postázunk Önnek!

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2020-01-08 00:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése