2018. július 31., kedd

Retro telefon csomag eladó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Némelyik működik, de a többség hibás, hiányos. Minden telefon felett a hozzá tartozó kiegészítő látható. Külön-külön is eladók a telefonok.
-Nokia 3120 T-mobile-os. Előlap kopott, plexi berepedt, hátlap törött, de hibátlanul működik. Gombok, hangszóró, mikrofon hibátlan.
-Nokia C5-03 Független, fehér Symbian-os okostelefon. Kijelző nem ad képet, viszont nincs törve. Érintő bal alsó sarokban nem mindig érzékel. Van viszont hozzá egy vadiúj érintő, ami fekete színű. Töltőt, fehér tokot, kijelzővédő fóliát, mikroszálas törlőkendőt adok mellé.
-Motorola A3100 Motosurf . A kijelző törött. A telefon kártyafüggetlen, Windows 6. 1 professional operációs rendszerrel. Magyar nyelv nincs rajta, Hangszóró nagyon jól szól. Akksija nagyon erős használat mellett is 4 napot kibír, normál használatnál, pedig 1 hetet(tesztelve). Adok hozzá mikroszálas törlőkendőt, 4db kijelzővédő fóliát.
-Nokia 6510 már elkelt.
-Vodafone 547i törött kijelzővel mindkettő. Érintője jó(érintésre reagál-rezeg), de a kijelző betört. Piros kopott és egy fehér eredeti, bontatlan hátlappal adom. Töltőjét is adom, de az nem jó, 5V helyett csak 3-at ad le, de én adatkábelről töltöttem. Alaplapja rendesen működik és ""meglepően"" Vodafone függő, viszont az egyiken a hangerő állító gombok szalagkábele elszakadt. Akksi az csak az egyikhez van.
-2db Alcatel nagyon-nagyon ""okostelefon"". Vodás mindkettő. Kopottas burkolatok, egyiken plexi megrepedt. Mindkettőhöz akksi, töltő jár, asszem még az eredeti dobozuk is megvan,
-Siemens A40 és C25 Telenoros. 1 akksi van a 2höz, de az is halott. Jár még a töltő és védőtok is.
-Samsung Champ C3300K A telefon telenoros(20-as), fehér színű. Akksi, töltő nincs, csak a telefon. Kijelző törött, alaplap pc csatlakozást kér.
-Lg T385 hiányos. Fekete színű. Sim foglalat és a kijelző törött, akksi, hátlap már nincs meg. Az érintő, kamera, mikrofon, hangszóró, gombok hibátlanok.
-Sony Ericsson z310i alkatrészei: Kijelző, alaplap, burkolatok, billentyűzet. Megvan a komplett telefon, csak szalagkábel és az akksi hiányzik. Hibátlan a belső és külső kijelző is. Az egyik alaplap T-mobile a másik Telenor függő.
-Samsung X160 kijelző és kopott burkolat. A többi része elkelt.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-10 11:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése