2018. április 28., szombat

Komplett autómosó szett 22,5 méteres locsolóval - otthonra - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Vásároljon most akciósan kiterjesztett garanciát és élvezze a biztonságot 3 teljes évig. Ehhez válassza ki a legördülő menüből a 3 év garanciát:
Komplett autómosó szett 22, 5 méteres locsolóval - otthonra
Mindened a kocsid? Akkor biztosan szeretnéd, hogy folyamatosan top formájában tündököljön, az autómosók azonban drágák, időigényesek, sokszor pedig nem is kényelmesek.
Tartsd tisztán saját kezűleg járgányodat, otthon, amikor épp időd van rá! Az új, otthoni autómosó készlettel ezt könnyedén megteheted.
Takarítsd akkor, amikor szeretnéd - sorban állás és kidobozz pénz nélkül! A készletet összeállító szakértők mindenre gondoltak, így az egyetlen igényes autótulajdonos garázsából sem hiányozhat!
A 8 különböző eszközzel mindennemű szennyeződéstől megszabadíthatod kocsidat kívül, belül, vizesen, szárazon. A csomagban többek között találsz mikroszálas törlőkendőt, szivacsot, mosószert, vödröt, de még egy 22, 5 méteres, atombiztos locsolót is! A cső állítható szórófejjel rendelkezik, amivel könnyen tisztíthatóak a problémásabb területek is!
A takarítás befejeztével a praktikus tároló táskát akár a garázsban, akár a csomagtartódban elhelyezhezheted - szinte nem is foglal helyet.
Tulajdonságok és a csomag tartalma:
- Komplett autómosó készlet tároló táskában
- 22, 5 méteres locsoló szórófejjel
- Mikroszálas törlőkendő
- Vízlehúzó
- Összecsukható vödör
- Korall szivacs
- Tisztító törülköző
- Autótisztító mosószer
- Háromszög buborékkefe


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése