2017. március 26., vasárnap

David Wilkerson kazetták - Jelenlegi ára: 999 Ft

David Wilkerson Pünkösdi Prédikátor  Budapesten.
Konferencia 2003. 10. 02-04. Angol nyelvű magyar szinkron tolmácsolással!!!!
Más Jézus, más szellem, más evangélium
David Wilkerson 1991. október 7.
Nemrég egy nagyon összezavarodott szolgáló hívta fel az irodánkat. Azt mondta, hogy a szentséget és a megfeszített életet (halálba adott óembert) prédikálja a gyülekezetében, és úgy látszott, hogy igazi pásztori szíve van. Később azt mondta nekem. Néhányan a gyülekezetéből meglátogattak valamilyen speciális szemináriumot és azzal jöttek vissza, hogy elhagyják a gyülekezetét.
Azt mondták neki: "Isten új kijelentést adott nekünk, ami megváltoztatta az életünket. Olyan dolgokat hallottunk, amiről sosem halottunk korábban. Korábban úgy tudtuk, hogy megtértünk, de most már tudjuk, hogy nem. Minden, amit a végidőkről hittünk az rossz volt. Új igazságokat fedeztünk fel. "
"Pásztor! Te és a gyülekezet tévedésben vagytok. Az embereitek nincsenek is megtérve! Azt gondolod, hogy szentséget prédikálsz, azonban felfedeztük mi az igazi szentség. Felfedeztünk valami újat! "
Ma ez a csoport már nem is látogatja a gyülekezetet, mert senkit sem találtak, aki „ mélyebbre” vihette volna őket. Helyette most tanító kazettákat hallgatva táplálkoznak.
A pásztor azt mondta nekem, hogy hallottam ilyen gyülekezetekről az egész országban. Azt kérdezte: "Mi történik? Olyan sok az új, furcsa tanítás, olyan sok a tanító új ’ kijelentéssel’. Mindenki igehelyekre hivatkozik, amelyek őket igazolják. Senki sem veszi észre, mi van Istentől, és mi van a Sátántól, mi az ostobaság és mi az igazság? Az embereink össze vannak zavarodva. "
Nagyon igaza volt! Új tanítások, új kijelentések és új evangéliumok születnek minden nap. És ami elkezdődött az sokkal rosszabb. A Biblia világosan figyelmeztet bennünket arra, hogy az utolsó napokban elszaporodnak a furcsa tanítások. Más Jézust, más Szellemet és más evangéliumot mutatnak be!
Pál apostol magához hívatta az efézusi gyülekezet véneit, és az utolsó szavai hozzájuk a következők voltak:
 
"Tudom azt, hogy az én eltávozásom után jönnek ti közétek gonosz farkasok, kik nem kedveznek a nyájnak. Sőt ti magatok közül is támadnak férfiak, kik fonák dolgokat beszélnek, hogy a tanítványokat magok után vonják. "                      Ap. csel. 20: 29-30.
Pál a gyülekezetek felé való szolgálatának egész ideje alatt hordozott magában egy titkolt félelmet, ami a halála napjáig elkísérte. Ez a félelem ott kell, hogy legyen minden igazi pásztorban, ez nem Pál elméjéből pattant ki:
"Azért vigyázzatok, megemlékezvén arról, hogy én három esztendeig éjjel és nappal meg nem szűntem könnyhullatással inteni mindenkit. "                   Ap. csel. 20: 31.
Ez az állandó, titkolt félelem; a hamis tanítóktól való félelem.  
Használt kazetták!!!!
Az egyik kazetta tokja törött, a felvételen "alapzúgás" hallható(10. 03. 15: 30)!!!!


Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2017-04-16 17:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése