2016. február 24., szerda

Michael Kors MK ÚJ vékony elegáns karkötő - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Vadonat új, egyszer sem volt hordva, ajándékba is adható
Ide kattintva termékeim közt találsz MANGO velur szinte teljesen új bokacsizmát, valódi bőrkabátot jelképes áron, különlegesen szexi bőr mellényt, MK táskát, sötétkék lakk-arany táskát, S. OLIVER bőr bokacsizmát, STRADIVARIUS csizmát, nadrágot, pulcsit és pólókat, márkás térdig érő bőr csizmát, ED HARDY melegítőt, MAYO CHIX bőrkabátot, NIKE edzőcipőt, BERSHKA csizmát és kabátot, magas talpú színarany szandált, KIPLING dögös és zseniálisan kialakított női táskát, MY77 ruhácskákat, használt ezüst ékszereket bizsu áron és márkás olcsó ékszereket is.  
A saját ruháimat árulom, mindegyik újszerű állapotú, van amelyiket nem is hordtam, ráadásul többnyire össze is illenek : ) 
Minden holmim kifogástalan állapotú! Nemelyiken a cimke is rajta van.  
FARMERVÁSÁR!  
Zara Mango Guess Retro Calvin! Klein Tally Weijl My77 Tatuum Stradivarius Gas
2015-ös márkás farmerek kiárusítása negyed áron!  
Mindegyik eredeti, hibátlan, új vagy 1-2x lett hordva. Többségük egy tipikus M-es méretű nőnek tökéletesen megfelelnek. Mindegyik alakkiemelős, sztreccs vagy jó esésű, puha exkluziv anyagból van, kifejezetten nőies nőkre tervezték őket.
A ruháimat szinte jelképes összegekért adom, hogy ne kelljen velük sokat foglalkozni és gyosan elmenjenek. GARANTÁLTN EREDETIEK, NINCS KÖZTÜK HAMISÍTVÁNY!
Ha többet vásárolsz, jelentős kedvezményekre számíthatsz!
Méretem M-es, az átlagosnál vékonyabb testalkatú, szoval ha S-es vagy, valoszínűleg akkor is jó lesz rád minden ruhám.  
Cipő méretem 38-as, 24 centiméteres a talpam (a 38-as cipőimnek 24. 5cm a belő talphosszuk). Ha neked is ekkora lábad van, akkor tutira jó lesz rád.  
Méricskelni utálok, inkabb olcsóbban adom a! holmikat!  
Minden holmim kifogástalan állapotú
Személyes átvétel lehetséges AKÁR A LEÜTÉS NAPJÁN Budapesten, a XIII. kerületben az Árpád hid pesti lábához közel, vagy munkaidőben a II. kerületben a Margit híd budai lábához közel (pontos cimet ide nem irhatok).
A pénz számlámra érkezése napján feladom az árut, ami az esetek 99%-ban másnapra oda is ér, nem is érdemes elsőbbségit kérni.  
A postai dijakból engedni nem tudok. Kérlek, ha ezzel nem értesz egyet, ne üsd le a terméket!
Kattints ide és nézz szét a termékeim között,  több termék vásárlásakor J E L E N T Ő S egyéni kedvezményt biztosítok!
Ha szeretnél értesitőt kapni az újonnan feltett termékeimről, iratkozz fel a termékfigyelőre a nevem mellett található i+ -betűre kattintva!
Nyugodt szívvel vásárolhatsz nálam, csak olvasd el az értékeléseket, minden vevőm nagyon elégedett, általában sokkal jobbat kapnak mint amire számítanak

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-03-09 14:13 . Michael Kors MK ÚJ vékony elegáns karkötő - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése